Oribe Supershine Moisturizing Cream Light 150ml

68.00

Oribe Supershine Moisturizing Cream Light is een luxe her uitvinding van de leave-in conditioner. Deze hoogwaardige crème verzorgt het meest droge en kroezende haar. Het geeft een verheffende glans, herstelt het haar en geeft het een bovennatuurlijke zachtheid.

Who

Voor fijn tot midden dik haar.

 

 

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Supershine Moisturizing Cream Light is een intense leave-in moisturizer, deze geeft hoogglans en is parabeen vrij. Het biedt bescherming tegen uv-straling en is kleur veilig.

When
Voor rijke hydratering en een super glans. Het kalmeert statisch haar, strijkt gespleten haarpunten strak en temt kroezen.

Why

Verbeterd de natuurlijke glans door vitamine A en C. Houdt vocht vast in het haar en voegt glans toe. Verbeterd de doorkambaarheid, geeft volume en beschermt het haar tegen uitdroging en tegen het teruglopen van de kleur. De Edelweiss flower extract, van de Zwitserse Alpen, biedt een natuurlijke bescherming tegen de droging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten van de elementen. De Kaempferia Galanga root extract levert natuurlijke uv-bescherming. Het watermeloen extract, uit de Kalahari woestijn, verhoogt de natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en tegen de verslechtering van de natuurlijke keratine.

Gebruik Oribe Supershine Moisturizing Cream Light

Breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar. Laat het op een natuurlijke manier drogen of föhn het haar droog.

Gerelateerde producten
– Shampoo for Brilliance & Shine
– Conditioner for Brilliance & Shine

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.