Haarverf

Professionele haarverf kopen kan bij Headmasters haarproducten. Wat dacht je van de uitgebreide collectie aan haarverf producten van L’Oréal? O.a.:

L’Oréal Inoa haarverf is de nieuwste haarkleuring van L’Oréal is eenvoudiger en mooier dan ooit. Tot 6 weken intensieve hydratatie en verzorging. De nieuwe technologie die olie gebruikt om de werking van de kleur te optimaliseren, met een minimale concentratie schadelijke ingrediënten, zorgt voor een perfect resultaat van een permanente kleuring. Deze haarkleuring van L’Oréal is vrij van ammoniak met optimaal respect voor het haar. Inoa 2 Parts is een permanente haarkleuring waaraan alleen nog Inoa Oxydant toegevoegd dient te worden.

L’Oréal Majirel een paradijs aan kleuren voor uw haar. L’Oréal Majirel zorgt onder andere voor een perfecte dekking tegen grijs haar en een optimale verzorging van de wortel tot de puntjes. L’Oréal Majirel geeft u een diepe en mooie kleur. L’oreal Majirel zal ervoor zorgen dat uw haar weer zal gaan glanzen als nooit te voren.

L’Oréal Oxydant Crème Waterstofperoxyde ten behoeve van L’Oréal Majirel, Majirouge en Majiblond kleuringen.