Oribe Conditioner for Beautiful Color 200ml

46.00

Deze rijke, herstellende conditioner verlengt de levensduur van uw kleur. De verbeterde bescherming van het milieu houdt de kleur-ontmoedigende uv-straling op afstand.

Who
Voor degenen die willen spelen met kleuren (you know who you are).

What
Deze rijke herstellende conditioner, behoudt kleur en versterkt chemisch behandeld haar. Het biedt bescherming tegen de kleur afbrekende effecten van milieuverontreinigende stoffen en tegen de zon. Het is parabeen en natriumchloride vrij. Het biedt bescherming tegen uv-straling en is kleur veilig.

When
U gebruikt deze conditioner wanneer u glad, zacht en klitvrij haar wilt. En Om de kleur van de optimale glans te maximaliseren.

Why
Honing-afgeleide vochtinbrengers leveren optimale thermische en chemische kleurstof bescherming. Een unieke combinatie van high-tech, lichtgewicht siliconen beschermt gekleurd haar tegen uv-verkleuring en beschadiging. De Edelweiss flower extracten, uit de Zwitserse Alpen, bieden een natuurlijke bescherming tegen uitdroging, beschadiging en tegen kleur afbrekende stoffen van buitenaf. De Kaempferia Galanga root extract, gevonden in Zuidoost-Azië, schenkt natuurlijke UV-bescherming. Het watermeloen extract, uit de Kalahari woestijn, biedt een natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en tegen de afbraak van de natuurlijke keratine.

How
Verwen uw haar, masseer het goed in, laat het inwerken. Spoel het daarna goed uit.

Gerelateerde producten
-Shampoo for Beautiful Color
– Masque for Beautiful Color

Met deze aankoop spaart u 2 punten!