Oribe Conditioner for Beautiful Color 200ml

53.00

Oribe Conditioner for Beautiful Color is een rijke, herstellende conditioner. Deze verlengt daarmee de levensduur van uw kleur. De verbeterde bescherming van het milieu houdt de kleur-ontmoedigende uv-straling op afstand.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Who
Oribe Conditioner for Beautiful Color voor degenen die willen spelen met kleuren (you know who you are).

What
Oribe Conditioner for Beautiful Color rijk herstellende conditioner, behoudt kleur en versterkt ook chemisch behandeld haar. Biedt bescherming tegen de kleur afbrekende effecten van milieuverontreinigende stoffen en ook tegen de zon. Het is parabeen en natriumchloride vrij. Het biedt bescherming tegen uv-straling en is kleur veilig.

When
U gebruikt deze conditioner wanneer u glad, zacht en klitvrij haar wilt. En ook de kleur van de optimale glans te maximaliseren.

Why
Honing-afgeleide vochtinbrengers leveren optimale thermische en chemische kleurstof bescherming. Een unieke combinatie van high-tech, lichtgewicht siliconen beschermt gekleurd haar tegen uv-verkleuring en beschadiging. De Edelweiss flower extracten, uit de Zwitserse Alpen, bieden daarmee een natuurlijke bescherming tegen uitdroging, beschadiging en tegen kleur afbrekende stoffen van buitenaf. De Kaempferia Galanga root extract, gevonden in Zuidoost-Azië, schenkt natuurlijke UV-bescherming. Het watermeloen extract, uit de Kalahari woestijn, biedt een natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en ook tegen de afbraak van de natuurlijke keratine.

How
Verwen uw haar, masseer het goed in, laat het inwerken. Spoel het daarna vervolgens goed uit.

Gerelateerde producten
Shampoo for Beautiful Color
Masque for Beautiful Color

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe bij Headmasters Haarproducten

Headmasters is toonaangevend op het gebied van kwaliteits producten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen

op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.