Over Ons

Welkom bij Headmasters, dé specialist op het gebied van luxe haarproducten.

Met 30 jaar aan kapperservaring en passie voor het vak, streven we ernaar om jouw haarverzorgingservaring naar een hoger niveau te tillen. Bij Headmasters begrijpen we dat hoogwaardige haarproducten essentieel zijn voor prachtig en gezond haar. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan exclusieve en professionele haarproducten, zorgvuldig geselecteerd door ons. Of je nu op zoek bent naar producten voor dagelijkse verzorging, styling of specifieke haarbehoeften, onze online webshop biedt een breed assortiment aan merken en producten om aan jouw wensen te voldoen.

Advies op maat

Als haar stylisten weten we dat haarverzorging niet alleen draait om de juiste producten, maar ook om deskundig advies. Bij Headmasters staan we bekend om ons professioneel advies op maat. Ons team van ervaren haarstylisten staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte haarproducten die aansluiten bij jouw individuele behoeften en haartype. We geloven in het creëren van een vertrouwensband met onze klanten, zodat je met zekerheid de juiste keuzes kunt maken voor jouw haar.

Ontstaan

Headmasters is in 2007 opgericht door Bart Jagtenberg, een gepassioneerde haarstylist met een schat aan ervaring.

Bart, een geboren Nederlander, heeft zijn stempel gedrukt op zowel de nationale als internationale modescene. Met zijn buitengewone vaardigheden en onberispelijke gevoel voor stijl heeft hij gewerkt tijdens prestigieuze evenementen zoals de Fashion Week in Parijs en Milaan.

Hij heeft aan talloze kappershows meegewerkt voor verschillende vooraanstaande haarmerken. Met zijn diepgaande kennis van zowel mode als haarverzorging heeft hij innovatieve looks en trends gecreëerd die de grenzen van creativiteit hebben verlegd.

Met zijn visie en toewijding heeft hij Headmasters uitgebouwd tot een gerenommeerde haarsalon en een succesvolle online webshop. Al meer dan 15 jaar leveren we onze hoogwaardige haarproducten aan tevreden klanten in heel Europa. Onze betrouwbare leveringsservice zorgt ervoor dat je de gewenste producten snel en gemakkelijk thuis ontvangt, waar je ook bent.

Wij zijn er voor jou!

Bij Headmasters geloven we dat jouw haar onze prioriteit is. We streven ernaar om jou de beste haarverzorgingservaring te bieden, zowel in onze haarsalon als in onze online webshop. Ontdek het assortiment luxe haarproducten, ontvang professioneel advies op maat en geniet van de hoogwaardige service waar we bekend om staan. Word lid van onze Headmasters-familie en geef jouw haar de liefde en verzorging die het verdient.