Oribe Signature Shampoo 250ml

48.00

Elke dag behoort te beginnen met een kleine verwennerij, zoals deze rijke dagelijkse reiniger.

Uitverkocht

Share

Oribe Signature Shampoo is een op maat samengestelde shampoo bevat de meest exclusieve ingrediënten om het haar te ontwarren en te beschermen.

Prepare your hair for glamour!

Who
Voor iedereen en het kan dagelijks gebruikt worden.         

What
Oribe Signature Shampoo geeft rijke, high performance reiniging aan het haar en houdt het gewichtloos.

When

Elke ochtend wanneer u een verwennerij nodig heeft.

Why
Kokos, maïs en haver geven een ultra-zachte reiniging aan het haar. Lychee extracten en de natuurlijke kwaliteit van de keratine verdedigen het haar tegen oxidatieve stress en tegen veroudering. De Edelweiss flower extracten, uit de Zwitserse Alpen, beschermen het haar tegen uitdroging, beschadiging en tegen de kleur-afbrekende werking van invloeden van buitenaf. Het watermeloen extract uit de Kalahari woestijn en de kwaliteit van de natuurlijke keratine, verhogen de natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress.

Gebruik Oribe Signature Shampoo 

Masseer de shampoo goed in uw haar, laat het op zijn minst 1 minuut intrekken. Spoel het daarna goed uit.

 

Gerelateerde producten   
Signature Conditioner
Signature Moisture Masque
Crème for Style
Royal Blowout
Superfine Hair Spray

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

inhoud

250ml, 1000ml