Oribe Shampoo for Brilliance & Shine 250ml

62.00

Oribe Shampoo for Brilliance & Shine geeft een duurzame glans en polijst het haar. Het zorgt voor de ultieme verlichting van het haar.

 

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Shampoo for Brilliance & Shine is geschikt voor degenen die een schitterende en heldere glans willen.
Deze hydraterende shampoo behoudt de natuurlijke oliën van het haar en is gewichtloos. Het geeft een hoge glans, is parabeen en ook natriumchloride vrij. Het biedt daarmee bescherming tegen uv-straling en is kleur veilig.
Je gebruikt de shampoo wanneer u het haar wilt laten glanzen en ontklitten zonder dat het haar dof wordt.

Benefits

  • Zijde aminozuren hydrateren het haar, laten het glanzen en maken het zijde zacht en soepel.
  • Sunflower seed extract geeft het een ongelooflijke glans. De plantaardig afgeleide bevochtigers bieden het haar de optimale glans.
  • Pearl proteïnen, een essentieel element van natuurlijke parels, geeft een intense glans en biedt krachtige conditionering.
  • Zoete amandel eiwit herstelt droog en beschadigd haar en zorgt voor het behoud van de glans.
  • Lychee extracten verdedigen het haar tegen oxidatieve stress, tegen veroudering en tegen de afbraak van de natuurlijke keratine.

Gebruik Oribe Shampoo for Brilliance & Shine

Masseer de shampoo goed in, laat het op zijn minst 1 minuut intrekken. Spoel vervolgens daarna goed uit.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij na het wassen het haar te verzorgen met de Oribe Conditioner for Brilliance & Shine.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.