Oribe Shampoo for Magnificent Volume 250ml

41.00

Iedereen heeft een beetje behoefte aan vrijgevigheid. De body-building polymeren in deze shampoo geven het haar extra volume en maken het haar optisch dikker. De zeldzame botanische extracten zorgen ervoor dat het haar vol, weelderig en sterk wordt. Daarnaast ook dat het haar makkelijk in model blijft zitten.         

Who
De shampoo is geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een beetje vrijgevigheid. Het is perfect voor fijn tot midden dik haar.

 

What
De high-tech body buildende werking van deze shampoo is gewichtloos, ontklit en versterkt het haar. Deze shampoo is parabeen en natriumchloride vrij. Het biedt bescherming tegen uv-straling en is kleur veilig.


When

Het biedt ondersteuning om het haar moeiteloos te kunnen kammen en het geeft een schone glans.
Why
Guar Gum een afgeleid polymeer, zorgt ervoor dat het haar gewichtloos is en ontward wordt. Het maximaliseert het volume van het haar en vult de haarschacht. De marine glycogeen verbetert het volume en stimuleert de hoofdhuid en de haarfollikels. Het watermeloen extract, uit de Kalahari woestijn, biedt een natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en gaat de afbraak van natuurlijk keratine tegen. Verder dringen de Keratine-Derived Actives door tot in de hoofdhuid, waardoor het een schild vormt en het oppervlak van het haar verstevigd wordt. Ook heeft deze shampoo een anti-age werking. Tevens zitten er ook Amber extracten in de shampoo. Deze leveren antioxidanten, ze bevatten conditionerende en versterkende eigenschappen voor het haar.

How

Masseer de shampoo goed in uw haar, laat het op zijn minst 1 minuut intrekken. Spoel het daarna goed uit.

Met deze aankoop spaart u 2 punten!