Oribe Styling Butter Curl Enhancing Crème 200ml

46.00

Oribe Styling Butter Curl Enhancing Crème is een diep voedende crème. Deze smelt onmiddellijk in het haar en definieert daarmee zachte krullen.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Oribe Styling Butter Curl Enhancing Crème bevat een mix van sheaboter en avocado-olie hydrateert het haar om te beschermen tegen breuk en zo ook om kroezen onder controle te houden. Kracht, zachtheid en houvast zijn daarmee binnen handbereik.

Benefits

  • Versterkt en herstelt de elasticiteit om te helpen beschermen tegen breuk
  • Zonder siliconen
  • Trekt onmiddellijk in het haar in om krullen te definiëren en te verzachten
  • Biedt medium hold met een natuurlijke finish
  • Hydrateert en verbetert het vasthouden van vocht om uitdroging te voorkomen

Gebruik Oribe Styling Butter Curl Enhancing Crème

Breng de Oribe Styling Butter Curl Enhancing Crème aan op handdoekdroog haar. Naar wens definiëren en in model brengen.
Kan met een diffuser of aan de lucht worden gedroogd.

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.