Oribe Conditioner for Magnificent Volume 200ml

55.00

Because you should always think big.

Deze verstevigende moisturizer geeft een opbouwende ondersteuning om het haar moeiteloos te kunnen kammen en stylen. Daarnaast krijgt het haar een schone glans.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Conditioner for Magnificent Volume is geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een beetje vrijgevigheid. Het is perfect voor fijn tot midden dik haar.

What

Deze gelachtige crème is een vederlichte conditioner welke het haar versterkt. Hij is parabeen vrij en biedt ook bescherming tegen uv-straling. Ook is deze conditioner kleur veilig.


When

U gebruikt Oribe Conditioner for Magnificent Volume als verheffende ondersteuning om het haar moeiteloos te kunnen kammen, te stylen en voor extra glans.

Why
Deze conditioner bevat speciale water oplosbare siliconen welke in de haarschacht gaan zitten. Zo wordt er volume en body aan het haar gegeven. De lichtgewichte polymeren ontwarren het haar en maken het haar daarmee vol. De marine glycogeen verbetert het haar en geeft het volume. Het lychee extract verdedigt het haar tegen oxidatieve stress en ook tegen veroudering. Het watermeloen extract, uit de Kalahari woestijn, biedt natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en beschermt de kwaliteit van de natuurlijke keratine. Verder dringen de Keratine-Derived Actives door tot in de hoofdhuid en verstevigen zo het oppervlak van het haar.

How
Goed laten intrekken, zodat het haar goed verwend wordt. Spoel het product vervolgens goed uit.

Gerelateerde producten
Shampoo for Magnificent Volume
Volumista Mist for Volume