Oribe Crème for Style 150ml

48.00

Oribe Crème for Style geeft een superieure stijl en een schitterende glans.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Oribe Crème for Style biedt stevigheid, maar houdt het haar toch flexibel. Het houdt het haar de gehele dag in model en temt kroezen met rijke moisturizers.
Crème for Style maakt het haar stevig maar houdt het flexibel. Het geeft een extra glans en is parabeen vrij. Het biedt bescherming tegen UV-straling en is kleur veilig.

Who
Iedereen die zijn haar wilt stylen met een flexibele hold.

When

U gebruikt deze crème wanneer u het haar wilt stijlen of krullen.

Why

Wanneer u het product in nat haar gebruikt, zorgt het voor een betere doorkambaarheid en heeft het een antistatische werking. Geranium-, lavendel- en kamille-extracten hydrateren het haar.

Gebruik Oribe Crème for Style

Breng een kleine hoeveelheid aan op je handen, ter grootte van een erwt. Breng het aan op je haar, droog of nat. Style het vervolgens naar het gewenste model.

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.