Oribe Signature Conditioner 200ml

47.00

In deze conditioner zorgen de Hydraterende polymeren ervoor dat de jeugdige glans van uw haar terugkeert en dat het haar makkelijk kambaar blijft gedurende de dag. Een luxe product waarvan u kunt genieten.

 Who

Voor iedereen en het kan dagelijks gebruikt worden.

What
De Signature Conditioner is een rijke, hoogwaardige, gewichtsloze conditioner, welke een goede bescherming biedt aan het haar. De conditioner bevat de fijnste ingrediënten en is parabeen vrij. Veder biedt het UV-bescherming en is kleur veilig.


When

Elke ochtend wanneer u een verwennerij nodig heeft.

Why
De Signature Conditioner bevat macadamia nut seed oil, van het Australische regenwoud. Deze heeft antioxiderende eigenschappen en maakt het haar glad. Lychee extracten verdedigen het haar tegen oxidatieve stress en tegen veroudering. Het Edelweiss flower extract, uit de Zwitserse Alpen beschermt het haar tegen uitdroging, beschadiging en tegen kleur afbrekende elementen van buitenaf. Het watermeloen extract, uit de Kalahari woestijn, verhoogt de natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en verbeterd de kwaliteit van de natuurlijke keratine.
How

Goed laten intrekken, zodat het haar goed verwend wordt. Daarna goed uitspoelen.

Gerelateerde producten      

– Signature Shampoo
– Crème for Style
– Royal Blowout

Uitverkocht