Oribe Curl Gloss 175ml

48.00

Oribe Curl Gloss lichtgewicht glansgel vormt en straalt voor een ultrahydraterende controle.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Oribe Curl Gloss  bevat een mix van Braziliaanse extracten, waaronder passiebloem, jicama en cupuacu, bestrijden vochtigheid en diepe conditie voor zachte maar gedefinieerde krullen die de hele dag blijven zitten.

Gebruik Oribe Curl Gloss

Breng Curl Gloss aan op handdoekdroog haar en droog vervolgens met een diffuser of laat aan de lucht laten drogen.

Benefits

  • Lichtgewicht formule zorgt voor een zachte, natuurlijke versteviging
  • Bestrijdt vocht om kroezen onder controle te houden
  • Hydrateert en verzorgt voor zachte pluisvrije krullen
  • Geeft een schitterende glans
  • Biedt de hele dag stevigheid

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.