Oribe Rock Hard Gel 100ml

47.00

Deze moderne crème-gel geeft een architectonische vormgeving en glans. Het haar doet precies wat u wilt en blijft de gehele dag zo zitten. Het maakt het haar glad en geeft textuur. Deze crème is verrijkt met licht reflecterende deeltjes welke de verbindingen in het haar versterken.        

Who
Het is geschikt voor iedereen, in het bijzonder voor middel tot dik haar.

What
Het is een moderne intensieve crème-gel. Een combinatie van verschillende soorten harsen en oliën. Deze crème schilfert niet. Het biedt een superieure weerstand tegen vocht en is parabeen vrij. Daarnaast geeft het bescherming tegen uv-straling en het is kleur veilig.

When
Om het haar goed vast te zetten, deze crème is geweldig om uw coupe in model te brengen. Ideaal voor glad terugstijlen en voor opsteekkapsels.

Why

Het super hold resin complex biedt stevigheid, maar houdt uw haar toch flexibel. Het herstelt het natuurlijke vetgehalte in het haar. Deze crème geeft het haar een geweldige glans en maakt het beheersbaar. Ook verzorgt het de gezondheid van de hoofdhuid.

How

Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of nat haar. Kam door het haar indien nodig is. Style het vervolgens naar uw gewenste model.

Gerelateerde producten
– Signature Shampoo
– Signature Conditioner
– Royal Blowout

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!