Oribe Rock Hard Gel 100ml

47.00

Oribe Rock Hard Gel crème-gel geeft een architectonische vormgeving en glans. Het haar doet precies wat je wilt en blijft de gehele dag zo zitten.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Oribe Rock Hard Gel maakt het haar glad en geeft textuur. Deze crème is verrijkt met licht reflecterende deeltjes welke de verbindingen in het haar versterken.

Who
Het is geschikt voor iedereen, in het bijzonder voor middel tot dik haar.

What
Het is een moderne intensieve crème-gel. Een combinatie van verschillende soorten harsen en oliën. Deze crème schilfert niet. Het biedt een superieure weerstand tegen vocht en is parabeen vrij. Daarnaast geeft het bescherming tegen UV-straling en het is kleur veilig.

When
Om het haar goed vast te zetten, deze crème is geweldig om uw coupe in model te brengen. Ideaal voor glad terugstijlen en voor opsteekkapsels.

Why

Het super hold resin complex biedt stevigheid, maar houdt uw haar toch flexibel. Het herstelt het natuurlijke vetgehalte in het haar. Deze crème geeft het haar een geweldige glans en maakt het beheersbaar. Ook verzorgt het de gezondheid van de hoofdhuid.

How

Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of nat haar. Kam door het haar indien nodig is. Style het vervolgens naar uw gewenste model.

Gerelateerde producten
Signature Shampoo
Signature Conditioner
Royal Blowout

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.