The Insiders Bring the Bounce Conditioner 250ml

26.75

Say goodbye to bad curl days!

The Insiders Bring the Bounce Conditioner is doordrenkt met ingrediënten die van je krullen houden, waardoor ze zacht, glanzend en beheersbaar worden zonder ze te verzwaren. De lichte formule herstelt en reactiveert tegelijkertijd de krul.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Gebruik The Insiders Bring the Bounce Conditioner

Breng The Insiders Bring the Bounce Conditioner aan na het wassen met shampoo. Masseer het product vanaf de aanzet tot in de punten in handdoekdroog haar en laat het goed intrekken. Spoel grondig uit. Voor een optimaal resultaat, gebruik in combinatie met Bring The Bounce Shampoo.

Headmasters Tip:

Omdat de Bring The Bounce Conditioner vrij is van parabenen en sulfaten en zowel reinigt als voedt, is het ideaal voor de bekende ‘curly girl’-methode. Met andere woorden, je kunt de Bring The Bounce Conditioner ook gebruiken om je haar te wassen, als alternatief voor een shampoo.

Zeg vaarwel tegen slechte kruldagen en geef je krullen de liefdevolle verzorging die ze verdienen met onze Bring The Bounce Conditioner. Een essentieel onderdeel van jouw krulroutine!

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van The Insiders bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.