The Insiders Me, My Curl & Hydrating Mask 250ml

39.75

Geef je krullen de aandacht die ze verdienen door wekelijks tijd vrij te maken voor een bijzondere behandeling. Speciale krullen verdienen immers speciale zorg. De unieke ingrediënten in deze voedende formule hydrateren, reconstrueren en heractiveren beschadigde en gevoelige krullen, waardoor ze weer tot leven komen.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Gebruik The Insiders Me, My Curl & Hydrating Mask

Breng The Insiders Me, My Curl & Hydrating Mask gelijkmatig aan op pas gewassen haar. Laat het masker 5 minuten inwerken en spoel het vervolgens zorgvuldig uit. Gebruik deze behandeling minimaal één keer per week voor optimaal resultaat.

Headmasters Tip:

Voor krullen die extreem droog zijn en dringend behoefte hebben aan wat liefdevolle zorg, verleng de inwerktijd het Me, My Curl & Hydrating Mask. Breng het masker aan na het wassen, wikkel je haar in een handdoek en ga ondertussen iets anders doen. Spoel je haar na een half uur tot een uur uit en je krullen zullen herleven.

Geef je krullen de liefdevolle behandeling die ze nodig hebben met het Me, My Curl & I Hydrating Mask en onthul de ware schoonheid van je krullen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van The Insiders bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.