J Beverly Hills Blue Everyday Conditioner 350ml

33.90

Everyday Moisture Infusing Conditioner stay hydrated!

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

J Beverly Hills Blue Everyday Conditioner is geformuleerd met keratine-aminozuren, mango- en rozemarijnextracten, is everyday conditioner een verfrissende, ontwarrende en hydraterende conditioner, ideaal voor alle haartypen. Kan dagelijks gebruikt worden.

Benefits:

  • PH-5
  • Geeft een schitterende glans
  • Rehydrateert
  • Sulfaatvrij

Gebruik J Beverly Hills Blue Everyday Conditioner

Verdeel na het wassen met Everyday Shampoo een royale hoeveelheid Everyday Conditioner en masseer vervolgens in vanaf de punten naar de hoofdhuid toe. Laat vervolgens 2-3 minuten inwerken, spoel uit en style verder met je favoriete J Beverly Hills styling producten.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.