The Insiders Bring the Bounce Shampoo 250ml

26.75

The Insiders Bring the Bounce Shampoo is een hydraterende en sulfaatvrije shampoo is doordrenkt met actieve ingrediënten die de natuurlijke krulstructuur versterken.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

The Insiders Bring the Bounce Shampoo is zorgvuldig uitgebalanceerd om vuil op een milde wijze te verwijderen, terwijl de natuurlijke oliën van het haar met rust worden gelaten.

Gebruik The Insiders Bring the Bounce Shampoo

Neem een hoeveelheid shampoo in je handen en masseer het grondig in op zowel je haar als je hoofdhuid. Spoel zorgvuldig uit en voor het beste resultaat, combineer met Bring the Bounce Conditioner.

Headmasters Tip:

Zijn de punten van je haar (extreem) droog in vergelijking met de rest van je haar? Breng de Bring The Bounce Shampoo dan enkel aan op je haaraanzet en masseer goed in. Bij het uitspoelen van de shampoo neemt deze eventuele verontreinigingen en productresten in de (doorgaans schonere) punten van je haar automatisch mee.

Ervaar de kracht van deze sulfaatvrije shampoo en geef je krullen de verzorging die ze verdienen. Voor een optimaal resultaat, elke keer opnieuw!

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van The Insiders bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.