Oribe Rough Luxury Molding Wax 50ml

48.00

Gedetailleerde stijlen krijgen een zeer moderne textuur met deze flexibele wax.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Oribe Rough Luxury Molding Wax is erg geliefd bij gelaagd haar om het volume erin te houden en substantiële zachtheid te beiden. Het voegt een semi-matte glans toe.

Who

Oribe Rough Luxury Molding Wax is geweldig voor kort of gelaagd haar.

Een moderne benadering van pommade om het haar flexibel te houden. Het geeft een semimatte glans en is parabeen vrij. Het biedt uv-bescherming en is kleur veilig.

When
U gebruikt Oribe Rough Luxury Molding Wax om textuur en scheiding (zonder knapperigheid) toe te voegen. Om volume in uw haar te behouden.

Why

Het wilde kamille extract dringt in de haarschacht en produceert een ongelooflijke glans. Deze wax is vocht inbrengend door vitamine A, C en E.

Gebruik Oribe Rough Luxury Molding Wax

Begin met een kleine hoeveelheid en wrijf het tussen de handpalmen. Style with flair.

Gerelateerde producten
Signature Shampoo
Signature Conditioner

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.