Oribe Foundation Mist 200ml

33.00

Een gewichtloze manier om uw look te revitaliseren. Deze voedingsrijke conditionerende spray geeft het haar glans en ontwart het haar. Tegelijkertijd heeft het een antistatische thermische bescherming. Een verbetering van de gezondheid van het haar.
Who
Voor iedereen, elke dag. Voor alle haartypes.

What

Een veelzijdig product dat gebruikt kan worden als leave-in conditioner, een stijl-verfrissende spray, een warmte-styling spray of een snij-lotion. Bevat hoge niveaus van proteïnen welke het haar verzachten, conditioneren, een maximale glans bieden en het haar zacht maken. Kan gebruikt worden op nat, vochtig of droog haar. Het product is parabeen en natriumchloride vrij. Biedt een uv-bescherming voor het haar. De behandeling is keratine- en kleur veilig.

When
Om het haar te conditioneren, voor styling en om het haar te verzachten. En op elk moment als opfrisser.

Why

Geranium, Lavendel en Kamille extracten hydrateren het haar, waardoor het er gezond uit gaat zien. Het voorkomt gespleten punten en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Centrimonium Chloride biedt airconditioning en antistatische eigenschappen. Daarnaast is het ook beschermend tegen uv-straling.

How
Spuit de foundation mist op droog of nat haar voor de styling. Daarnaast kan het ook gebruikt worden op elk moment van de dag, als opfrisser voor het haar.

Gerelateerde producten
– Signature Shampoo
– Signature Conditioner
– Crème for Style
– Gel Serúm

 

Uitverkocht