Oribe Run Through Detangling Shampoo 250ml

50.00

Oribe Run Through Detangling Shampoo is een verzachtende shampoo is de eerste stap in je ontwarringsroutine en voegt lichtgewicht vocht toe tijdens het reinigen. In combinatie met je favoriete Oribe-conditioner ziet het haar er zo glanzend en gezond uit dat je er met je vingers doorheen wilt gaan.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Run Through Detangling Shampoo

Benefits:

  • Voor alle haartypes en texturen.
  • Reinigt het haar op milde wijze zonder uit te drogen.
  • Hydrateert en verzacht de lokken om direct te ontwarren.
  • Maakt de haarschubben glad om de kambaarheid te verbeteren en knopen te voorkomen.
  • Voegt een glanzende glans toe om het haar er zichtbaar gezonder uit te laten zien.
  • Combineer met elke Oribe-conditioner.

Gebruik Oribe Run Through Detangling Shampoo

Schuim, geniet, spoel. Volg met je favoriete Oribe-conditioner.

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.