Oribe Très Set Structure Spray 300ml

57.00

Retro setting spray ontmoet high-tech innovatie. Deze lichte sprayschuim voegt structuur, volume, glans en een memory hold voor de hele dag toe aan gestylde looks en redactionele looks.
Met deze unieke mist-naar-mousse-technologie kun je precies zien waar je het product aangebracht hebt. Het is haar is beschermd tot 230 ° Celsius.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Très Set Structure Spray

Benefits:

  • Voegt structuur en geheugen toe voor langdurige stijlen.
  • Mist-to-mousse-technologie voegt volume, body en beweging toe.
  • Het haar wordt zacht en tastbaar gelaten.
  • Nauwkeurige applicatie voor moeiteloze styling.
  • Biedt 230 ° Celsius hittebescherming.

Gebruik Oribe Très Set Structure Spray

Goed schudden voor gebruik, in delen op handdoekdroog of droog haar sprayen en daarna met warmte stylen voor langdurige structuur en controle.

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.