Oribe Shampoo for Beautiful Color 250ml

55.00

Oribe Shampoo for Beautiful Color is een shampoo voor gekleurd haar. Het verlengt het heldere, gelukkige leven van uw haar met speciale ingrediënten. Deze bieden daarmee een intensieve behandeling met vocht aan beschadigde gebieden en beschermen uw tint.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Who
Oribe Shampoo for Beautiful Color voor degenen die willen spelen met kleuren (you know who you are).

What

Oribe Shampoo for Beautiful Color is een ultrazacht reinigingsmiddel wat zorgt voor behoud van uw kleur. Het versterkt chemisch behandeld haar en beschermt de kleur tegen afbrekende effecten van milieuverontreinigende stoffen en ook tegen uv-straling.

When
Wanneer het haar glans mist. Deze shampoo maakt het haar zacht en klitvrij om de kleur van de optimale glans daarmee te maximaliseren.

Why
Bioflavonoiden beschermen de eigen kleur tegen verkleuring en ook verbleking. Het Baobab tree extract van een Afrikaanse plant, welke bekend is om de hydraterende opslag, biedt dezelfde voordelen voor droge, gekleurde lokken. Het hydrateert de droogste gebieden als eerste. De Edelweiss flower extracten, uit de Zwitserse Alpen, bieden een natuurlijke bescherming tegen uitdrogende, beschadigende en ook kleur-afbrekende stoffen van buitenaf. Het Kaempferia Galanga root extract, welke gevonden is in Zuidoost-Azië biedt een optimale bescherming tegen uv-straling. Het dringt door tot in de diepere lagen. Het Watermeloen Extract, uit de Kalahari woestijn, biedt een natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en tegen de afbraak van de natuurlijke keratine.

How

Massseer de shampoo goed in uw haar, laat het goed intrekken, op zijn minst 1 minuut. Spoel het daarna vervolgens goed uit.

Gerelateerde producten
Conditioner for Beautiful Color

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.