The Insiders Chocolate Brown Colour Mask 300ml

39.75

Verwen je bruine lokken met de warmte van een kop warme chocolademelk op een koude winterdag door gebruik te maken van The Insiders Chocolate Brown Colour Mask, intens verzorgende kleurmasker. Dit masker voegt een romige, rijke en diepe bruine kleur toe aan je haar. De weelderige formule voedt het haar diep, waardoor het zijdezacht, glanzend en goed gehydrateerd aanvoelt.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Gebruik The Insiders Chocolate Brown Colour Mask

Breng een royale hoeveelheid The Insiders Chocolate Brown Colour Mask gelijkmatig aan op pas gewassen, handdoekdroog haar. Laat het masker 2 tot 15 minuten inwerken, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit. Het resultaat blijft zichtbaar gedurende 3 tot 5 wasbeurten. Reinig je handen direct na het aanbrengen en vermijd contact met de ogen. We raden aan om 48 uur van tevoren een huidtest uit te voeren om allergische reacties uit te sluiten.

Laat dit kleurmasker de warmte en diepte aan je bruine lokken toevoegen, net als een heerlijke kop warme chocolademelk op een winterse dag. Geniet van de prachtige resultaten en de zorg voor je haar die het verdient!

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van The Insiders bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.