Salon B Volume Shampoo 250ml

22.95

Ontdek Salon B Volume Shampoo, de ultieme oplossing voor fijn- tot normaal haar dat snakt naar volume, body en veerkracht.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Salon B Volume Shampoo, als een krachtpatser in een flesje bied ik een milde reinigende shampoo die je lokken transformeert met langdurige volume en veerkrachtigheid. Say goodbye tegen futloos haar, en hello tegen een weelderige, volumineuze haardos die straalt van vitaliteit!

Met mijn unieke formule, verrijkt met Tarwekiemolie en Bamboe, geef ik iedere haarschacht een lift, waardoor je haar direct voller en levendiger oogt. Als een ware revitaliserende behandeling zorgt mijn shampoo ervoor dat je haar glanzender, zachter en sterker wordt, terwijl het toch licht en veerkrachtig blijft.

Gebruik Salon B Volume Shampoo

Gebruik mij eenvoudig door de shampoo aan te brengen op nat haar, en masseer het voorzichtig in om een rijk schuim te creëren. Spoel het vervolgens zorgvuldig uit en bewonder het directe effect van mijn volume gevende shampoo. Voor het ultieme resultaat met maximaal volume, volg je met de Volume Conditioner voor een extra boost.

Met een UV-protector om je haar te beschermen tegen de zon, ben ik niet alleen gericht op volume, maar ook op de gezondheid van je lokken. Bovendien ben ik trots om 100% vegan en diervriendelijk te zijn, zodat je met een goed gevoel kunt genieten van mijn voordelen.

Kies voor Salon B Volume Shampoo en omarm de kracht van volume en veerkracht voor je haar. Laat je lokken stralen en voel het verschil van binnenuit!

Salon B Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Salon B producten bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.