Salon B Volume Conditioner 250ml

22.95

Ontdek de Salon B Volume Conditioner, jouw geheime wapen voor fijn- tot normaal haar dat snakt naar volume en body.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Salon B Volume Conditioner met een krachtige combinatie van Tarwekiemolie en Bamboe bied deze vederlichte conditioner die je haar op een zachte manier verzorgt en versterkt. Say goodbye tegen futloos haar, en hello tegen een weelderige haardos vol volume en vitaliteit!

Als een opwaartse boost voor je lokken herstel ik de natuurlijke veerkracht van je haar, waardoor het lichter, voller en beter bestand is tegen breken. Mijn met Wheat Protein verrijkte formule zorgt voor een gezonde dosis volume, terwijl bamboe diep hydrateert en het haar versterkt van binnenuit.

Gebruik Salon B Volume Conditioner

Gebruik mij eenvoudig door de conditioner aan te brengen op handdoekdroog haar, van aanzet tot in de punten, en masseer het voorzichtig in om een rijke verzorging te garanderen. Laat het vervolgens twee tot vijf minuten inwerken voor optimale resultaten, en spoel het daarna zorgvuldig uit. Bewonder het directe effect van mijn vederlichte conditioner terwijl je haar transformeert in een volumineuze, stralende verschijning.

Met een UV-protector om je haar te beschermen tegen de zon, ben ik niet alleen gericht op volume, maar ook op de gezondheid van je lokken. Bovendien ben ik trots om 100% vegan en diervriendelijk te zijn, zodat je met een goed gevoel kunt genieten van mijn voordelen.

Kies voor Salon B Volume Conditioner en omarm de kracht van volume en verzorging voor je haar. Laat je lokken stralen en voel de luxe van salonwaardige behandelingen bij jou thuis!

Salon B Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Salon B producten bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.