Salon B Protein Conditioner 250ml

22.95

Ervaar de kracht van herstel met Salon B Protein Conditioner,  jouw geheime wapen voor breekbaar, beschadigd en chemisch behandeld haar.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Salon B Protein Conditioner met een luxe mix van ingrediënten, waaronder Shea Butter, bied deze conditioner elasticiteit, glans en handelbaarheid terug naar je lokken. Say goodbye tegen broos haar en hello tegen een weelderige, gezonde haardos die straalt van vitaliteit!

Als een bron van herstel herstel ik de natuurlijke schoonheid van je haar, waardoor het weer veerkrachtig, glanzend en gemakkelijk te stylen wordt. Mijn rijke formule doordrenkt met Shea Butter dringt diep door in de haarvezels, waardoor het haar wordt verzacht, gehydrateerd en versterkt. Say hello tegen zichtbare verbetering in de haarstructuur, bescherming tegen breken en verlossing van pluizig haar!

Gebruik Salon B Protein Conditioner

Gebruik mij eenvoudig door de conditioner aan te brengen op handoekdroog haar, en masseer het voorzichtig in om je lokken te verzorgen en te versterken. Laat het vervolgens twee tot vijf minuten inwerken om de kracht van de conditioner volledig te benutten, en spoel het daarna zorgvuldig uit om je haar te verstevigen.

Met een UV-protector om je haar te beschermen tegen de zon, ben ik niet alleen gericht op herstel, maar ook op de gezondheid van je lokken. Bovendien ben ik trots om 100% vegan en diervriendelijk te zijn, zodat je met een goed gevoel kunt genieten van mijn voordelen.

Kies voor Salon B Protein Conditioner en omarm de kracht van herstel en verzorging voor je haar. Laat je lokken stralen en voel de luxe van salonwaardige behandelingen bij jou thuis!

Salon B Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Salon B producten bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.