Oribe Signature Moisture Masque 175ml

69.00

Dit masker is een superrijke verwennerij voor u en uw haar. Deze crème de la crème, is een diep hydraterend masker en transformeert zelfs de droogste lokken. Hierdoor wordt het haar uiterst zacht en onweerstaanbaar tastbaar.

Who

Voor iedereen.

What
Het masker geeft een diepe behandeling en is gewichtloos. Het repareert en beschermt het haar met behulp van de fijne ingrediënten en is parabeen vrij. Het biedt bescherming tegen uv-straling en is kleur veilig.


When

Dit masker is voor een ieder waarvan het haar snakt naar vocht en verzorging. Het is geschikt voor elk haartype.
Why
Het lychee extract beschermt het haar tegen oxidatieve stress, tegen veroudering en tegen de afbraak van natuurlijk keratine. Het watermeloen extract uit de Kalahari woestijn biedt een natuurlijke bescherming. Verder dient dit masker om het oppervlak van het haar te verstevigen en heeft het een anti-age beschermende werking. Het Amber extract bevat antioxidanten, deze conditioneren en versterken de eigenschappen van het haar. Het sunflower seed extract levert een ongelooflijke glans. Macadamia nut seed oil, van het Australische regenwoud, maakt het haar glad en heeft antioxiderende eigenschappen. Wild mango boter versterkt de glans en maakt het haar kambaar.
How

Masseer het masker goed in uw haar, laat het zo lang intrekken als u zelf wilt. Spoel het daarna goed uit.

Gerelateerde producten   
– Signature Shampoo
– Signature Conditioner

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share