Oribe AirStyle Flexible Finish Cream 1.7oz

47.00

Oribe AirStyle Flexible Finish Cream geeft een zachte, flexibele textuur en een moisturizing satijne finish. De geklopte crème confection is een elegante shortcut naar de next-day hair look en ingetogen kroes.

 

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Oribe AirStyle Flexible Finish Cream is een lichte, whipped cream formule zorgt voor een zachte textuur, ideaal voor styling second-day hair look en ook het temmen van puffiness.
Verzacht het haar, geeft daarmee een lichte finish met een lichte hold.

Oribe Signature Complex (Watermelon, Lychee and Edelweiss Flower Extracts) verdedigt het haar tegen oxidatieve stress en verslechtering van natuurlijke keratine. Het beschermt het haar tegen het drogen, beschadigen en kleur afbrekende effecten.

Benefits

  • Flower Wax Blend of Sweet Violet, Jasmine en Acacia zorgt voor zachte, tastbare en re-workable textuur.
  • Cotton Oil versterkt terwijl het zijdezachte lengtes geeft.
  • Mix van Jojaba en Apricot olie, rijkt aan vitamine E, moisturizes en beschermt het haar tijdens het temmen van het kroes haar.
  • Flexible Polymer Blend biedt tastbare textuur voor een natuurlijke hold.

Gebruik Oribe AirStyle Flexible Finish Cream

Verdeel de crème door droog haar, voor directe geleefde textuur of om te verzachten en puffiness tegen te gaan. Met de style kan gespeeld worden gedurende de hele dag.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.