Oribe Matte Waves Texture Lotion 100ml

53.00

Oribe Matte Waves Texture Lotion geeft salt-spray waves, zonder droogte lengtes. Deze medium hold lotion streelt de matte texturen, zelfs in het fijnste haar, voegt grip toe en geeft een strand allure.

 

 

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Matte Waves Texture Lotion geeft salt-spray waves, zonder droogte lengtes. Deze medium hold lotion streelt de matte texturen, zelfs in het fijnste haar, voegt grip toe en geeft een strand allure.

Gebruik Oribe Matte Waves Texture Lotion

Verdeel Oribe Matte Waves Texture Lotion in vochtig haar, defineer waves en de natuurlijke textuur as you go. Voeg bronzer toe terwijl het aan de lucht droogt.

Ingrediënten

  • Oribe Signature Complex (Watermelon, Lychee and Edelweiss Flower Extracts) verdedigt het haar tegen oxidatieve stress en verslechtering van natuurlijke keratine. Het beschermt het haar tegen het drogen, beschadigen en kleur afbrekende effecten.
  • Wave Resin Complex biedt textuur, hold van het model en controleert het kroezen.
  • Yacón, een tropische plant afkomstig uit Peru, voedt het haar.
  • Brazilian Nut Extract, rijk aan vettige zuren en Vitamine E, beschermt het haar tegen beschadiging.
  • Tara Plant geneest beschadigd haar door moisturizing en verdikking van lengtes.

Benefits

  • De lichte lotion formule stimuleert “salt-spray” waves en textuur
  • Ideaal voor het creëren van matte textuur en het toevoegen van grip voor de styling (bijvoorbeeld vlechten)
  • Verdeelt gemakkelijk door het haar
  • Droogt het haar niet uit
  • Matte afwerking met medium hold.

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.