Oribe Dry Texturizing Spray 300ml (Limited Edition)

51.00

Voor alle haartypes, vooral voor degenen die veel haar willen.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Dry Texturizing Spray for Bigger, better, full-on glamorous hair. Deze onzichtbare droogspray dringt door in het haar en geeft een ongelooflijk volume en ook een sexy textuur. Gepatenteerde polymeren absorberen de olie bij de haarwortel. De vezels in de spray zorgen ervoor dat het haar een ongelooflijke stevigheid en ook meer volume krijgt.

 

What

Oribe Dry Texturizing Spray is een revolutionaire droge spray voor de zwoele structuur en sexy fit. Het geeft een ongelooflijk volume, absorbeert olie bij de wortels zonder daarmee een poederachtig residu achter te laten in het haar. Een schitterend alternatief voor een droogshampoo. Deze spray is parabeen vrij, biedt uv-bescherming en is ook kleur veilig.

When
Om volume en textuur aan te brengen.

Why

Verzacht en voedt het haar, behoudt de kleur, bevordert de bloedsomloop, geeft glans en verzacht het haar. Pro Vitamine B5 versterkt, verdikt en hydrateert het haar.

Gebruik Oribe Dry Texturizing Spray

Shake. Spray (en masseer vervolgens met de vingers door het haar) waar u de volume en style wilt hebben.

Gerelateerde producten

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.