Blushy Truffle Chocolate Hair Bath 250 ml

42.95

Een kleurshampoo dat het haar reinigt maar er tevens voor zorgt dat je bruine haarkleur langer behouden blijft of jouw natuurlijke bruine haar opfrist.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Blushy Truffle Chocolate Hair Bath op basis van witte truffelolie uit Italië, versterkt lichtbruin tot donkerbruin haar. Frist goudbruine tinten op en verlevendigt goudkleurige highlights.
Intensieve verzorging en een intensieve kleurboost en is daarom een must-have als het gaat om langdurige kleurnuances. De shampoo is specifiek ontwikkeld voor het gebruik op zowel natuurlijk als gekleurd haar.
De innovatieve samenstelling reinigt, verzorgt en geeft het haar een diepe chocoladetint.
Een mix van complete voedingsstoffen, zoals olie uit Italiaanse witte truffel, helpt tegen beschadiging en veroudering van het haar. De olie beschermt en omringt elk haartje, waardoor kleurbehoud gemaximaliseerd wordt en de kleurlevendigheid wordt verbeterd.
Het quinoa protein complex en andere natuurlijke voedingsstoffen zoals, ceramiden, collageen en macadamia-olie herstellen de elasticiteit en geven onmiddellijk sterkte en glans terug aan normaal, zwak en beschadigd haar.
Brengt het interne proteïne niveau van het haar weer in balans.

Gebruik Blushy Truffle Chocolate Hair Bath

Verdeel een flinke druppel hair bath over vochtig haar en hoofdhuid en masseer het vervolgens goed door. Grondig uitspoelen. Het ritueel voor een tweede keer herhalen. Hair bath voor een volledige werking 1 tot 3 minuten laten inwerken.
Gebruik voor een maximaal resultaat daarna Blushy Truffle pure chocolate conditioner.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Oolaboo bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.