Blushy Truffle Chocolate Conditioner 250ml

44.95

Een kleurende conditioner die je haar verzorgt en tevens je bruine haarkleur behoudt of je natuurlijk bruine haarkleur opfrist.

Met deze aankoop spaart u 2 punten!

Beschrijving

Blushy Truffle Chocolate Conditioner is een conditioner op basis van witte truffelolie uit Italië, versterkt lichtbruin tot donkerbruin haar. Frist goudbruine tinten op en verlevendigt goudkleurige highlights.
Intensieve verzorging en een intensieve kleurboost en is daarom een must-have als het gaat om langdurige kleurnuances. De conditioner is specifiek ontwikkeld voor het gebruik op zowel natuurlijk als gekleurd haar.
De innovatieve samenstelling verzorgt en geeft ook het haar een diepe chocoladetint.
Een mix van complete voedingsstoffen, zoals olie uit Italiaanse witte truffel, helpt tegen beschadiging en veroudering van het haar. De olie beschermt en omringt elk haartje, waardoor kleurbehoud gemaximaliseerd wordt en de kleurlevendigheid wordt verbeterd.
Het quinoa protein complex en andere natuurlijke voedingsstoffen zoals, ceramiden, collageen en macadamia-olie herstellen de elasticiteit en geven onmiddellijk sterkte en glans terug aan normaal, zwak en beschadigd haar.
Brengt het interne proteïne niveau van het haar weer in balans.

Gebruik Blushy Truffle Chocolate Conditioner

Verdelen over handdoekdroog haar. Rustig doorkammen en 5 minuten laten inwerken. Grondig uitspoelen.
Voor een optimaal resultaat het haar wassen met de Blushy Truffle Chocolate Hair Bath.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Oolaboo bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.