Living Proof Perfect Hair Day Advanced Clean Dry Shampoo 90ml

12.75

Living Proof Perfect Hair Day Advanced Clean Dry Shampoo is een vooruitstrevende droog shampoo die olie, zweet en geuren verwijdert en voor zachtheid en natuurlijke glans zorgt.
Geeft je het frisse gevoel alsof je uit de douche stapt.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Living Proof Perfect Hair Day Advanced Clean Dry Shampoo is de ultieme droogshampoo die geen water nodig heeft.
Hiermee tilt Living Proof naar een totaal nieuw niveau. Een droogshampoo die niet alleen reinigt, maar ook verzorgt.
De nieuwe verpakking zorgt voor een gelijkmatige verdeling, waardoor de poeders zorgen voor een snelle absorptie van olie, zweet en geuren.

Het nieuwe Powder Removal System zorgt ervoor dat er geen residu achterblijft voor een frisse start. Tenslotte zorgen de conditionerende eigenschappen voor het verfrissen van de hoofdhuid en de juiste balans van de talg productie. Het haar voelt zacht en ziet er glanzend uit.

Het resultaat: Een fris “Out Of Shower” gevoel.

Ideaal voor alle haartypes, Living Proof Perfect Hair Day Advanced Clean Dry Shampoo is vrij van siliconen.

Benefits:

  • Reinigt als een shampoo, geeft je het frisse gevoel alsof je net uit de douche komt
  • Reinigt het haar en verwijdert olie, zweet en luchtjes
  • Biedt conditionerende voordelen zoals zachtheid, glans en controle
  • Zorgt voor de balans van talgproductie, zodat je het haar minder hoeft te wassen
  • Laat geen zichtbare residu achter in het haar, dankzij ons Powder Removal System
  • Verfrist de hoofdhuid
  • Beschermt tegen vervuiling

Gebruik Living Proof Perfect Hair Day Advanced Clean Dry Shampoo

Goed schudden. Spray ongeveer 15 centimeter van de hoofdhuid. Kam met je vingers of borstel het haar door tot het product volledig geabsorbeerd is. Het resultaat: gereinigd, gewichtloos, gezond haar.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers. Deze hadden geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®