Living Proof Full Shampoo 1000ml

70.95

Living Proof Full Shampoo is een milde, maar grondige, shampoo die fijn, plat haar transformeert naar haar dat eruitziet, voelt en zich gedraagt als natuurlijk dik en vol haar.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 4 punten!
Share

Living Proof Full Shampoo is een zachte en grondig reinigende shampoo die fijn en futloos haar transformeert tot vol en dik ogend haar. De Full Shampoo is voorzien van een sulfaatvrije technologie en het gepatenteerde OFPMA molecuul die residu verwijdert voor natuurlijke volheid en body. Full Shampoo stoot vuil en olie af waardoor het haar langer schoon blijft en het haar voorbereid op maximale volheid. Living Proof Full Shampoo is geschikt voor dun en fijn haar. Het is sulfaat-, siliconen- en olievrij en veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar.

Gebuik Living Proof Full Shampoo

Masseer de Full Shampoo in nat haar, herhaal dit indien nodig, spoel vervolgens goed uit.

Voor een optimaal resultaat het haar conditioneren met de Living Proof Full Conditioner.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers, die geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®