Living Proof Full Thickening Mousse 56ml

12.75

Living Proof Full Thickening Mousse is een lichtgewicht mousse met een flexibele hold voor langhoudend, touchable body en volheid.
Ideaal voor fijn, plat haar.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Living Proof Full Thickening Mousse bevat het gepatenteerde Thickening Molecuul, die verdikkende bolletjes tussen de haarstrengen creëert, waardoor het haar er dikker uitziet en zo ook aanvoelt.

Het resultaat, dit product geeft je haar langhoudend volume en volheid. De lichte hold zorgt ervoor dat het haar niet uitzakt, zonder dat het stijf wordt.

Benefits

  • Laat fijn haar eruitzien en voelen als dikker haar
  • Geeft volheid en verdikking die tot 5x langer houdt
  • Geeft langhoudend, touchable volheid en verdikking
  • Lichte hold

Gebruik Living Proof Full Thickening Mousse

Goed schudden voor gebruik. Houdt de bus rechtop en gebruik een producthoeveelheid ter grootte van en ei. Breng de mousse aan op handdoekdroog haar vanaf de aanzet tot in de punten. Föhn het haar naar wens droog.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers, die geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®