25% korting

Kerastase Densifique Mousse Densimorphose 150ml

32.40 24.30

Kerastase Densifique Mousse Densimorphose is een verdikkende mousse van de Kerastase Densifique lijn. Deze Densifique Mousse geeft volume en substantie zonder te verzwaren. Het haar wordt door de verdikkende mousse weerbaarder en geregenereerd van aanzet tot punt.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Dunner wordend haar is echter het nummer 1 haarprobleem bij mannen én vrouwen! Densifique van Kérastase is een compleet haar- & hoofdhuid ritueel voor problemen bij dunner wordend haar. Deze mousse is ook verrijkt met Hyaluron-zuur dat hydrateert en het haar veerkracht geeft. Ook is deze mousse verrijkt met Gluco-peptide die in de diepste lagen van het haarzakje binnendringt om oneffenheden te compenseren. De moleculen Ceramiden versterken namelijk de haarvezels.

Gebruik Kerastase Densifique Mousse Densimorphose

Schudt de Kerastase Densifique Mousse Densimorphose voor gebruik. Breng een dot ter grootte van een sinaasappel aan op gewassen en handdoekdroog haar. Verdeel vervolgens de mousse met een kam van wortel tot punten, concentrerend op de haarlengten. Style het haar daarna.

De Densifique Mousse Densimorphose is een technologische verwezenlijking die de meest kostbare actieve ingrediënten in de hoogste concentraties verenigt:

  • Hyaluron-zuur: natuurlijk zout dat hydrateert en veerkracht geeft.
  • Gluco-peptide: dringt binnen in de diepste lagen van het haarzakje om oneffenheden te compenseren.
  • Ceramiden: versterken de haarvezels.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Densifique van Kerastase