Kerastase Densifique Homme 30 x 6ml

108.00

Kérastase Densifique Homme is een leave-in toepassing voor dunner wordend haar van de Kérastase Densifique lijn. De naam zegt het al, Kerastase Densifique Homme  is speciaal voor mannen. Als je zichtbare haaruitval hebt, maar geen terugwijkende haarlijn dan is Densifique de ideale oplossing.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 5 punten!
Share

Kérastase creëerde een 3 stappen schoonheidsroutine: reinigen, behandelen en texturize. Met de doordachte methoden kunt u een salon behandeling nu ook thuis ervaren. De Kérastase Densifique Homme behoort tot de tweede stap van de schoonheidsroutine. Het is klinisch bewezen dat de haarvezel versterkt wordt en dat het haar dikker aanvoelt.

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de gebruikers het gevoel had dat hun haar sterker was geworden. De leave-in behandeling bevat de molecule Stemoxydine die gecombineerd is met Complex Glycan en deze ingrediënten zorgen ervoor dat de haardichtheid vergroot wordt.

Gebruik Kerastase Densifique Homme

Kerastase Densifique Homme is een leave-in behandeling die zorgt voor versterking van het haar. De leave-in brengt u gedurende 3 maanden dagelijks aan op handdoekdroog haar bij de wortels van de haren. U maakt scheidingen in je haar en past de leave-in toe volgens de gebruikelijke styling richting.

U masseert de hoofdhuid met de vingertoppen om de behandeling te verdelen en het proces te stimuleren. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om ook gebruik te maken van de Kérastase Densifique Bain Densifique Homme. Dit is een dagelijks verzorgende shampoo die op nat haar aangebracht moet worden.

De Kerastase Densifique Homme  is een technologische verwezenlijking die de meest kostbare actieve ingrediënten in de hoogste concentraties verenigt:

  • Stemoxydine
  • Glycane Complex
  • Texturiserend polymeer

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Densifique van Kerastase