25% korting

Kerastase Elixer Ultime Olie voor Gekleurd Haar 100ml

29.65

Kerastase Elixer Ultime Olie is een exclusieve formule voor gekleurd haar deze zal het haar voeden, beschermen en ook de glans van de kleur sublimeren. De verzorgende Olie Elixir Ultime voor gekleurd haar associeert de Oléo-Complex technologie et de Thé Impérial.

De olie voedt, beschermt en illumineert gekleurd haar. De delicate formule op basis van Thé Impérial siblimeert verlengt de glans van gekleurd haar. Het haar is glanzend en beschermd.

Uitverkocht

Beschrijving

Gebruik Kerastase Elixer Ultime Olie

Voor de brushing:
Toepassen op handdoekdroog haar zal Elixir Ultime de styling en brushing vereenvoudigen. De olie zal zich vasthechten op de vezel en de vezel van binnenuit voeden zodat het haar zacht aanvoelt en glanst. Vervolgens 1 à 2 pompjes op de lengtes en de punten toepassen.

Na de brushing:
Als afwerking wordt Elixir Ultime gebruikt als een sublimerende verzorging. 1 pompje toepassen op de lengtes en ook de punten. Als dagelijkse verzorging: elke ochtend enkele enkele druppels zullen het haar dagelijks beschermen. De haarvezel is gevoed en glanzend. 1 à 2 pompjes toepassen van de lengtes tot aan de punten.

De uitzonderlijke associatie van het Oléo-Complex, mais-olie, Camelia-olie, Argan-olie, Pracaxi-olie en Thé Impérial.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Elixer Ultime van Kerastase