Kerastase Discipline Maskeratine 200ml

36.00

Kerastase Discipline Maskeratine is een Controle in beweging masker met een hoge concentratie. Het haar is luchtig, glad en vrij van frizz. De haarvezel laat zichzelf transformeren eenmaal gehuld in de delicate crèmige textuur. Eenmaal uitgespoeld, is het haar prachtig zacht en gevoed zodat het zich gewillig laat modelleren.

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Gebruik Kerastase Discipline Maskeratine

Aanbrengen op gewassen, handdoekdroge haarlengten. 3 tot 5 minuten laten inwerken. Vervolgens zorgvuldig uitspoelen.

Voor een optimaal resultaat het haar eerst wassen met Kerastase Discipline Bain Fluidealiste of de Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Sulfaatvrij.

TECHNOLOGIE

De kern van de formule bestaat uit oppervlakte egaliserende polymeren gecombineerd met een zetmeel basis. Deze twee ingrediënten bundelen hun krachten om de haarvezel niet alleen te omhullen, maar het ook te texturiseren voor een verbazend eenvoudige modelleerbaarheid. Met zijn hoge concentratie aan voedende lipiden biedt dit product een intens herstel voor het haar. Bovendien is een hoge concentratie van een verzachtend ingrediënt toegevoegd voor een ongezien soepele haarvezel.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Discipline van Kerastase