Alterna Caviar Bond Repair Leave-in Overnight Serum 100ml

Oorspronkelijke prijs was: €44.95.Huidige prijs is: €35.95.

Haal alles uit je schoonheidsslaap.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Alterna Caviar Bond Repair Leave-in Overnight Serum haarherstellende en beschermende formule met Caviar Bond Enforcing Technology herstelt het haar wanneer het dit het meest nodig heeft.
S’nachts wanneer het haar herstellende is van invloeden van overdag. Deze s’nachts transformerende behandeling maakt de haarschubben glad en herstelt het haar tot de gezondste look en feel. Zodat je wakker wordt met getransformeerde lokken. Het is klinisch bewezen dat het haar helpt repareren, reconstrueren en opnieuw opbouwen, terwijl het de breuk en gespleten punten voor meer dan 99% vermindert terwijl je slaapt.

Gebruik Alterna Caviar Bond Repair Leave-in Overnight Serum

Ben het serum aan op droog haar voor het slapen gaan. Was s’morgens met shampoo uit. Voor een optimaal resultaat 2 tot 3 keer per week gebruiken.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Alterna bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.