25% korting

Kerastase Elixer Ultime Huile Originale 100ml

39.50 29.65

Kerastase Elixer Ultime Huile Originale olie associeert 4 oliën:

  • Mais-olie
  • Argan-olie
  • Camelia-olie
  • Pracaxi-olie

Dit icoon is namelijk gebaseerd op een droomformule. De associatie van 4 kostbare oliën die het haar in één handeling sublimeren.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Gebruik Kerastase Elixer Ultime Huile Originale

Voor de brushing:
Toepassen op handdoekdroog haar zal Kerastase Elixer Ultime Huile Originale de styling en brushing vereenvoudigen. De olie zal zich vasthechten aan de vezel en de vezel van binnenuit voeden waardoor het haar zacht aanvoelt en ook glanst.
1 à 2 pompjes op de lengtes en de punten toepassen.

Na de brushing:
Als afwerking wordt Kerastase Elixer Ultime Huile Originale gebruikt als een sublimerende verzorging. 1 pompje toepassen op de lengtes en de punten. Als dagelijkse verzorging: elke ochtend enkele enkele druppels zullen het haar dagelijks beschermen. De haarvezel is daarna gevoed en glanzend. 1 à 2 pompjes toepassen van de lengtes tot de punten.

Voor de meest complete verzorging en resultaat, gebruik u ook de Kerastase Elixer Ultime Oleo Complexe en de Kerastase Bain Elixer Ultime.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Elixer Ultime van Kerastase