Balmain Professional Ceramic Curling Wand 25mm

189.00

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 9 punten!
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Balmain Professional Ceramic Curling Wand Professional Ceramic Curling Wand. Deze is speciaal ontworpen voor professionele hairstylisten en biedt de ultieme styling. Die zorgt voor veerkrachtigere krullen en ook voor meer glans op het haar. Dankzij de keramische cylinder wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, waardoor in tegenstelling tot andere krultangen het haar niet beschadigd raakt.

Balmain Professional Ceramic Curling Wand is ontworpen zonder een clip, dit voorkomt knikken in het haar die een clip kan veroorzaken. De hittebestendige top voorziet een veilige plek om het haar op zijn plaats te houden tijdens het krullen en door de ingebouwde veiligheidsstand kan de stijltang veilig neergezet worden tijdens het stijlen. Het product beschikt over een automatische uitschakelfunctie, waardoor de krultang automatisch wordt uitgeschakeld na 60 minute inactiviteit.

Balmain Haarproducten verkooppunten

Balmain haarproducten zijn online te verkrijgen bij Headmasters Haarshop. Deze webwinkel staat bekend als de autoriteit op het gebied van haarproducten. Vooral bij kappers en stylisten is Headmasters zeer geliefd vanwege de kwaliteit, snelle levering en kennis van zaken.

Kijk daarom voor Balmain producten bij Headmasters.