21% korting

L’Oréal Professionnel Steampod Gold Idol 2.0

239.00 189.95

De L’Oréal Professionnel Steampod 2.0 is de nieuwste sensatie van het moment op het gebied van stijlvol stijlen.

Innovaties;   Handzamer, smaller, lichter, langer snoer dan de oude Steampod en directe stoomtoevoer.

Na het geweldige succes van de 1ste Steampod Retail van L’Oréal Professionnel presenteren ze de New Generation Steampod 2.0 Retail. De allernieuwste versie van de Steampod is nu gemaakt in een mooie witte uitvoering i.p.v. de bekende zwarte stijl van L’Oréal Professionnel. Ook is de kwaliteit en het gebruiksgemak van de New Generation Steampod 2.0 helemaal aangepast.
Hierdoor is de steampod lichter geworden in het gebruik, warmt sneller op en ook het haar wordt 50% gladder en soepeler met deze stijltang.

De Steampod 2.0 In combinatie met de bijbehorende producten, stoom en de zwevende keramische platen, zorgt de Steampod ervoor dat de pro-keratine van de Smoothing Creams (voor gevoelig- of voor zeer gevoelig haar) in het haar opgenomen wordt. De Steampod is de eerste steiltang waarbij stoom gebruikt wordt.

Daarnaast is de temperatuur verstelbaar in 5 standen ( van 170C tot 210C ) waarvan het gebruik afhankelijk is van de gevoeligheid van het haar en van het gewenste resultaat. De zwevende, keramische platen geven een gelijkmatige druk voor een perfecte gladmaking van aanzet tot punt.

Gebruik L’Oréal Professionnel Steampod 2.0

Het haar drogen en daarna lok voor lok de benodigde Smoothing Cream goed verdelen per lok. Daarna met de Steampod de lokken 1 voor 1 langzaam door de Steampod halen. Meestal is 1 keer genoeg.

Resultaat: 

Is langdurig glad gestyled en verzorgd haar!! Let op: Voor het beste resultaat is de Smoothing Cream of het Smoothing Serum onmisbaar.

Uitverkocht