Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo & Conditioner Duo

82.50

Moroccanoil® Blonde Perfecting Purple Shampoo & Conditioner Duo. Geniet extra lang van je favoriete haarverzorging met deze 500 ml verpakking.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 4 punten!
Share

• Blonde Perfecting Purple Shampoo (500 ml) – de zacht reinigende, tooncorrigerende formule in deze shampoo is speciaal ontwikkeld om koele tinten te behouden tussen salonafspraken door en tegelijkertijd de kleurdiepte en -dimensie te versterken.

• Blonde Perfecting Purple Conditioner (500 ml) – deze lichte, voedende conditioner zorgt voor blijvende toonverbetering tijdens het conditioneringsproces.

Gebruik Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo & Conditioner Duo

• Blonde Perfecting Purple Shampoo: Masseer de shampoo zachtjes door het haar en op de hoofdhuid. Activeer de shampoo door het haar goed nat te maken, zo wordt er een rijke, luxueuze schuimlaag gecreëerd. Herhaal indien nodig en spoel het product na gebruik goed uit.

• Blonde Perfecting Purple Conditioner: Knijp na het wassen zorgvuldig het overtollige water uit het haar en verdeel de conditioner vanaf het midden van het haar tot aan de haarpunten. Laat het product 1 tot 2 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit. Gebruik regelmatig voor een optimaal resultaat.

Moroccanoil en argan-olie

De producten van MOROCCANOIL zijn gemaakt op basis van de voedende ingredienten en zijn daarmee rijk aan antioxidanten. Argan-olie is daarom kenmerkend voor het merk. MOROCCANOIL legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haarproducten. Deze producten hebben ervoor gezorgd dat het merk daarmee binnen 10 jaar één van de meest iconische merken in de beautywereld is geworden.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Moroccanoil bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.