Moroccanoil Protect & Prevent Spray 50ml

15.00

Moroccanoil Protect & Prevent Spray is een revolutionair 360-graden verzorgingssysteem die begint in de salon en thuis eindigt. De collectie helpt jou je haarkleur het best en langst te behouden tussen de kleurbeurten door en bewaakt daarmee het zelfvertrouwen dat je krijgt van fris, net gekleurd haar.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Moroccanoil Protect & Prevent Spray werkt als een leave-in conditioner voor directe bescherming tegen kleurverlies. Daarnaast bestrijdt het de volgende factoren:

  • De combinatie van antioxidanten in deze ultieme kleurbeschermer helpt zelfs de meest agressieve vrije radicalen als gevolg van uv-licht, milieuvervuiling en andere omgevingsstressoren te neutraliseren.
  • Helpt beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals uv-licht en milieuvervuiling.
  • Beschermt tegen beschadiging door warmtestyling en de zon.
  • De kracht van ArganID™ micro-ingekapselde technologie zorgt ervoor dat de haarschubben worden hersteld en gesloten, en dat de haarkleur wordt ingesloten.

Protect & Prevent Spray werkt daarnaast als een gewichtsloze ontwarrende spray voor zachte, verzorgde lokken met een extra reflecterende glans.

Net als bij huidverzorging bestaat de Color Complete Collection uit een compleet systeem. Hierin zijn meerdere mechanismen toegepast die zich speciaal richten op de verzorging van de kleur en die verwerkt zijn in meerdere producten, voor een optimale
werking. Het resultaat? Na 10 wasbeurten is wetenschappelijk aangetoond dat de Moroccanoil Color Complete Collectie de levensduur en kleurlevendigheid met 100% verlengt.*

*Gebaseerd op klinische tests die zijn uitgevoerd op menselijk haar.

Gebruik Moroccanoil Protect & Prevent Spray

Spray gelijkmatig vanaf het midden tot aan de uiteinden van handdoekdroog haar. Kam het door het haar heen om te verdelen. Stijl zoals gewoonlijk.

Moroccanoil en argan-olie

De producten van MOROCCANOIL zijn gemaakt op basis van de voedende ingredienten en zijn daarmee rijk aan antioxidanten. Argan-olie is daarom kenmerkend voor het merk. MOROCCANOIL legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haarproducten. Deze producten hebben ervoor gezorgd dat het merk daarmee binnen 10 jaar één van de meest iconische merken in de beautywereld is geworden.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Moroccanoil bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.