Living Proof Full Dry Volume & Texture Spray 95ml

16.95

Living Proof Full Dry Volume & Texture Spray is een styling spray die direct volume en textuur creëert dat bijna zo licht is als de lucht voor grote, blijvende resultaten op droog haar.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Living Proof Full Dry Volume & Texture Spray bevat de nieuwe en gepatenteerde Volumizing & Texturizing Molecule ETAS (Expandable Textured Aero-Spheres). ETAS zijn getexturiseerde luchtbolletjes die klein uit de verpakking komen, maar het vermogen hebben om zich uit te breiden en groter te worden en zo licht als lucht te worden.
Ze geven direct en langdurig, gewichtloos volume en textuur aan fijn haar. De ETAS moleculen zijn zo licht dat ze drijven in de verpakking. Daarom is het belangrijk om de bus goed te schudden voor gebruik. De Full Dry Volume & Texture Spray geeft direct een extreem en langhoudende volume. Fijn, plat haar verandert in volumineus haar zonder het haar hard te maken. De Full Dry Volume & Texture Spray kan altijd en overal gebruikt worden voor direct volume! De Living Proof Full Dry Volume & Texture Spray is sulfaat-, siliconen- en olievrij en veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar.

Gebruik Living Proof Full Dry Volume & Texture Spray

Shake. Spray (en masseer vervolgens met de vingers door het haar) waar u de volume en style wilt hebben.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers, die geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®