20% korting

JOICO Defy Damage Protective Mask 150ml

33.20 26.55

Voorkom beschadiging

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

JOICO Defy Damage Protective Mask beschermt elk haartype tegen de ruïnerende effecten van dagelijkse warmtestyling, invloed van UV en omgevingsvervuiling die daarmee leiden tot droog, dof en futloos haar.

Defy Damage Protective Mask beschermt en versterkt de haarbindingen voor een transformatie naar gezond haar dat direct zichtbaar is.

Gebruik JOICO Defy Damage Protective Mask

Gebruik de Defy Damage Protective Mask één keer per week, breng het product aan op handdoek droog haar. Laat de balm vervolgens 10 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Voor een optimaal resultaat het haar eerst wassen met de JOICO Defy Damage Protective Shampoo en vervolgens conditioneren met de JOICO Defy Damage Protective Conditioner.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.