20% korting

JOICO Defy Damage Protective Conditioner 250ml

28.90 23.10

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

JOICO Defy Damage Protective Conditioner beschermt elk haartype tegen de ruïnerende effecten van dagelijkse warmtestyling, invloed van UV en omgevingsvervuiling die daarmee leiden tot droog, dof en futloos haar.

Defy Damage Protective Conditioner beschermt en versterkt de haarbindingen voor een transformatie naar gezond haar dat direct zichtbaar is.

Gebruik JOICO Defy Damage Protective Conditioner

Na het wassen met de Defy Damage Protective Shampoo, breng de conditioner aan op handdoek droog haar. Laat het product 1-2 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit.

Voor extra verzorging eens in de week het haar verwennen met de Defy Damage Protective Mask.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het JOICO kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.