Depot No.303 Modelling Wax 100ml

21.95

Depot No.303 Modelling Wax is in wateroplosbaar en niet-vet, geeft het haar vorm met een sterke, flexibele houdbaarheid. Gedurende de dag kan het haar van model veranderd worden.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Depot No.303 Modelling Wax bevat kokosolie. Deze kalmeert helpt bij het vormen van een soepele film op het haaroppervlak, geeft vorm en heeft een natuurlijke fixatie.
Botanisch Complex,mix van 12 plantenextracten met meerdere gunstige effecten op de huid en ook het haar.

Actieve ingrediënten

  • Extract van zwarte thee bladeren, natuurlijke vochtinbrenger en ook een antioxidant
  • Zonnebloemolie, kalmerend, voedend en beschermend omdat het rijk is aan mineralen, vitaminen, oliezuur en onverzadigde vetzuren, omega 3 en 6; is een antioxidant en beschermend dankzij de aanwezigheid van vitamine E
  • Glycerine, een vochtinbrenger, ondersteunt het vochtigheidsniveau van het haar, maakt het haar zacht, flexibel en handelbaar

Gebruik Depot No.303 Modelling Wax

Breng een gemiddelde hoeveelheid van de Depot No.303 Modelling Wax aan op handdoek droog of droog haar. Masseer in, vervolgens in het gewenste model brengen.

Om van model te veranderen, maak je handen nat en ga door het haar heen om de wax te her activeren.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules. Ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en ook technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.