Depot No.301 Matt Paste 75ml

21.95

Depot No.301 Matt Paste met een mat effect, geeft definitie en houdbaarheid aan diverse stijlen.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Depot No.301 Matt Paste is een matterende wax van natuurlijke oorsprong, vocht inbrengend en verzorgend. Deze vormt een dunne film op het haaroppervlak, en zorgt daarmee voor een goede verzegeling en ondersteuning
Botanisch Complex, mix van 11 plantenextracten met meerdere positieve effecten op de haarvezel.

Actieve ingrediënten

  • Extract van zwarte thee bladeren, is een natuurlijke vochtinbrenger en ook een antioxidant
  • Zonnebloemolie, kalmerend, voedend en beschermend omdat het rijk is aan mineralen, vitaminen, oliezuur en onverzadigde vetzuren, omega 3 en 6; is een antioxidant en beschermend dankzij de aanwezigheid van vitamine E

Gebruik Depot No.301 Matt Paste

Breng een kleine hoeveelheid van de Depot No.301 Matt Paste aan in de handpalm. Verdeel het product over de handen en masseer het vervolgens in de haren terwijl je het haar in model brengt.

The Beauty Of Men

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een nieuwe en verfrissende kijk op de schoonheid van de man. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules. Ware klassiekers voor de hedendaagse man.DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen laat herleven met moderne, stijlvolle en ook technologisch geavanceerde aanpassingen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Depot bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.